En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Evgin çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı ekseriya 60 an, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleabat bu tür kapıların en oylumlu üstünlükı duman sızdırmaması ve belli derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzında mütehassıs ve sükselı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların muktezi testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın ve ivedi vaziyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da anlatım edilen bu posta temelı modellerde olağan kapı koluna misal. 

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması yardımıyla yangının saksıladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği bâtınin güvenlik marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Bütün yangın kasası ve kanatları erdemli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya kârleri sayesinde baplar mazarrat görmez.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere nazar boncuğu yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate kırmızıınarak vacip nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Yangın merdivenleri yangın ile yanında su taşkını ve deprem kabil sair tabii afetlerdede kullanılabilir olması hasebiyle inceden inceye korunmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Belirli yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu alay konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları ayrılma eylemek çetin ve güvensiz olacağı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kucakin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Report this wiki page